Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

Makina për tu larguar.

Makina luksoze skandinave me portobagazh, e projektuar për eksplorime.

AWD

Sistemi i drejtimit

2400kg

Tërheqje

204mm

Distanca nga toka

95%

Pastrimi i ajrit të kabinës

Pjesa e jashtme e pasme e një V90 Cross Country ngjyrë mussel blue metalike duke qëndruar përpara një muri artistik.
Dizajni i brendshëm në ngjyrë të zezë i një Volvo V90 Cross Country.

Zotëro çdo rrugë

Kudo ku ju drejton aventura, teknologjia e ndihmës së drejtimit dhe sistemi i përparuar me të gjitha rrotat aktive krijon një eksperiencë të përgjegjshme në drejtim në shumicën e kushteve të rrugës. Zgjidhni një hibride të lehtë për të përfituar nga konsumi i ulët i karburantit dhe emetimet më të ulëta të marmitës.

Fuqi e kontrolluar

Me modalitetin off road, kontrollin e zbritjes në dishezë, rrotat e mëdha dhe distancën e konsiderueshme nga toka, jeni gati të shkoni kudo.

Një udhëtim më i qetë

Pavarësisht nga ngarkesa ose pasagjerët, amortizimi i pasmë me ajër reagon në çast për të ruajtur lartësinë, qëndrueshmërinë dhe komoditetin dhe për ta bërë të këndshëm çdo udhëtim.

Përmirësoni aventurat tuaja me teknologjinë intuitive dhe me Google të integruar.

Navigimi më i mirë në këtë kategori

Me Google Maps plotësisht të integruar në makinë dhe kontrollin zanor pa duar të Google Assistant, informacionet e trafikut në kohë reale dhe ndryshimi automatik i itinerarit ju lejojnë të arrini me më shumë lehtësi në destinacionin tuaj.

Lehtësia në makinë

Me Google Assistant në makinën tuaj Volvo, mund të merrni udhëzime, të shijoni argëtimin, të qëndroni në kontakt me miqtë, familjen dhe kolegët tuaj si dhe ta përshtatni në detaje ambientin e kabinës suaj – të gjitha këto pa i hequr duart nga timoni. Thjesht thoni “Hey Google” për të filluar.

Bëni më shumë në rrugë

Me Google, mund t'i lidhni aplikacionet dhe pajisjet tuaja të preferuara për t'i realizuar në vazhdimësi gjërat gjatë të gjithë ditës. Lidhuni dhe kontrolloni me lehtësi pajisjet inteligjente të përputhshme të shtëpisë kur jeni në makinë për lehtësi përdorimi dhe qetësi të plotë.

Zhytuni në eksperiencën më të mirë të audios dhe multimedias.

Flisni me Google në makinën tuaj V90 Cross Country për ta kontrolluar atë pa i përdorur duart. Nëpërmjet një ndërfaqeje të njohur, ju mund të shikoni argëtimin dhe të qëndroni në kontakt me miqtë, familjen dhe kolegët tuaj – thjesht me anë të zërit tuaj. Me aksesin tek aplikacionet në Google Play dhe një sistem opsional audio Bowers & Wilkins të cilësisë së lartë, ju, makina juaj dhe jeta juaj nuk kanë qenë asnjëherë kaq pranë.

Google Assistant

Ndihma pa përdorimin e duarve në makinë.

Bowers & Wilkins

Shijoni performancën e audios së nivelit të lartë.

Aplikacionet e makinës të disponueshme nëpërmjet Google Play në V90 Cross Country
Google Play

Qëndroni të lidhur me jetën tuaj dixhitale.

Ndiqni rrugën tuaj. Lëreni teknologjinë mbështetëse të drejtojë kuriozitetin tuaj.

Brenda një makine Volvo, ekrani i përparmë që tregon shpejtësinë e lëvizjes dhe navigimin në xhamin e përparmë.

Ruani përqendrimin

Ekrani i përparmë ju lejon të shikoni shpejtësinë, të ndiqni navigimin kthesë pas kthese, t'u përgjigjeni telefonatave dhe më shumë. Të gjitha këto pa e humbur përqendrimin te rruga.

Një Volvo V90 Cross Country ngjyrë blu të errët e parkuar në një varkë pranë ujit.

Qiell i hapur

Me tavanin panoramik me hapje, mund t'i hiqni kufijtë mes kabinës dhe ambientit të mrekullueshëm jashtë dhe të shijoni ajrin e freskët dhe qiellin e hapur.

Brenda një makine V90 Cross Country me tapiceri të zezë ndërsa një person qëndron jashtë.

Rimodeloni hapësirën tuaj

Opsionet e larmishme të ngarkesës dhe ndenjëseve dhe dizajni me hapësirë bëjnë të mundur një udhëtim çlodhës. Thjesht mblidhni të gjithë familjen, mblidhni pajisjet dhe arratisuni me elegancë.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me makinën mund të dallohen nën nivele të caktuara të shpejtësisë dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.*** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Mbështetja për drejtimin e makinës është aktive në shpejtësitë 60-140 km/orë.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.