XC60

XC60 D4 AWD A MOMENTUM+

Новото Volvo XC60 е еволуција на динамичниот шведски спортски теренец, кој комбинира динамичен изглед, префинета внатрешност, најмодерна технологија, уживање при возењето и легендарна сигурност која е надоградена со пакет напредни сигурносни системи. Направивме сѐ како би, со промотивна понуда, новото XC60 одведе полесно од било кога. Добродојдовте во Volvo светот.

VOLVO XC60 D4 AWD MOMENTUM+
ВАШ ВЕЌЕ ОД 52.990 EUR

Комбинирана потрошувачка на гориво: 5,1–7,7 л/100км, емисија CO2: 133–176 г/км. Ниво на емисија: EURO 6b. Емисија NOx: 0,0243 - 0,0366 г/км. Цената е за XC60 D4 140 kW (190 КС) Momentum со Business Connect пакетот и пакетот осветлување и не го вклучува трошокот за металик боја и за припрема на возилото. За печатни грешки не одговараме. Понудата важи додека трае залихата. Сликите се симболични. Повеќе на www.volvocars.com/mk или кај Вашиот овластен Volvo застапик.