Дизајн на внатрешноста

Од поблиску погледнете ја внатрешноста на S90 Recharge.

Поглед однатре од возачкото седиште, воланот и централниот екран на екранот на допир од внатрешноста на Volvo S90 Plug-in хибрид.
Поглед однатре на седиштата во charcoal Nappa кожа во внатрешноста на Volvo S90 Plug-in хибрид.
Близок кадар од дисплејот на возачот на внатрешноста на Volvo S90 Plug-in hybrid.

Нагласувања на дизајнот

Опуштете се во удобност

Потонете во вашето седиште и уживајте во префинетата напа-кожа на S90 Recharge. Мека на допир, вие и вашите сопатници уживате во опуштената удобност на секое патување.

Во Volvo S90 Recharge, кристален менувач во автентичен шведски кристал од Orrefors.

Кристален менувач

Овој рачно изработен кристален менувач во автентичен шведски кристал е произведен ексклузивно за Volvo од страна на Orrefors.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за погонот.

Google, Google Play и „Карти на Google“ се заштитени трговски марки на Google LLC.