V60 Cross Country. Aventurë Për jetën.

Aventurieri që respekton botën që eksploron. Dhe pasagjerët e saj.

Ndërto tëndin

Eksploroni veçoritë

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.

Zotëro çdo rrugë

Shi, diell, borë, ngricë - thjesht shko. Teknologjia e asistencës së shoferit dhe katër rrotat aktive kombinojnë për të krijaur eksperiencën më të përgjegjshme të drejtimit në çdo gjëndje rruge.

Dil atje

Vazhdo lëviz. Katër rrota aktive, modalitet off road, kontroll për zbritje kodre, disqe të gjëra dhe largesë e bollshëm nga toka do t'ju çojnë atje - pavarësisht se sa jashtë rruge duhet të jeni.

Rafinoni ngarjen

Fuqia mild hibride ju kursen karburantit duke rikuperuar energji kur frenoni. Shijoni një ngarje të sofistikuar menjëherë nga nisja.

Shijo hapësirën

Nuk ke nevojë për tu larguar nga V60 Cross Country për të relaksuar dhe shtriqur këmbët. Me sedilje suportive dhe kabine spacioze. Hapësira është e juaja.

Fuqia është gjithçka

Hapësira jonë e dedikuar për karikimin e smartphone me ëireless, ju lejon të shkelni në botën e karikimit - pa besdisjen e telave.

Lër një përshtypje

Me thyerje por elegante - y është dizajni i qëllimshëm skandinav që shkëlqen në mes të qytetit, si dhe në mes të askundit.

Qiell i hapur

Një tavan panoramik i hapur dhe i përkulur ju lejon të shijoni menjëherë ajrin dhe të shikoni jashtë. Qiell i hapur në majë të gishtave - ka më shumë se një mënyrë për të shijuar ambientet e jashtme.

Siguroni vendin tuaj

Katër kamera HD ju japin pamjen parkimi 360° si nga syri zogjve, që ju mund te manovroni para mbrapa në çdo hapësire me vetëbesim.

Shiko më nga afër

Eksploroni V60 tonë me pamjen tonë interaktive 360 °.

Volvo V60 brenda pamja 360
TapToExplore
360view Backto360view
360-exteriorTrim

Hidh hapin e rradhës

Rezervo një test drive

Përjetoje atë në të vërtetë.

Ndërto V60 Cross Contry tuaj

Krijo një V60 Cross Country të përshtatur për t'u bërë pjesë e jëtës tuaj.

Gjej një përfaqësi

Gjej përfaqësinë më të afërt.