Specifikimet V60 Cross Country

V60 Cross Country

Opsionet e sistemit audio të makinës

Makina V60 Cross Country është e disponueshme me opsionet pasardhëse të sistemit audio.

Sistem audio me performancë të lartë

- 10 altoparlantë - 6 kanale - Dalje 220 W

Tingulli premium nga Harman Kardon

- 14 altoparlantë - 12 kanale - Dalje 600 W - Altoparlant basi

Sistemi audio me përkufizim të lartë Bowers & Wilkins

- 15 altoparlantë me përkufizim të lartë - 15 kanale - Dalje 1410 W - Altoparlant basi me ajër të pastër - Katër modalitete të ndryshme dhome, duke përfshirë "Salla e koncerteve" dhe "Klubi i xhazit"

Siguria

Parandaluese

Informimi për tabelat rrugore

Lane Keeping Aid dhe Lane Departure Warning

Fenerët LED

Ekrani për shoferin 12"

Piloti automatik

Mbrojtëse

Çelësi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit

Jastëkët e ajrit me dy faza

Siguresa elektrike e dyerve për fëmijët

Drita e frenimit të emergjencës

Kompleti i lëvizjes së përkohshme

Mbështetja e shoferit

Kufizuesi i shpejtësisë

Afishimi në lartësinë e shikimit

Siguria

Mbyllja automatike e dyerve

Mbyllja e dyfishtë

Vendi i fshehur i ruajtjes

Dorezat e dyerve në ngjyrën e trupit me ndriçim të drejtuar poshtë

Xhamat anësorë të temperuar

Karakteristikat

Pjesa e brendshme

Dekori me alumin Iron Ore

Tapiceria me tekstil Premium

Mbështetësja qendrore e krahut mbrapa

Timon i personalizuar, ngjyrë Charcoal

Pedalet

Ndenjëset

Ndenjësja e shoferit me përshtatje të plotë

Ndenjësja e pasagjerit me përshtatje të plotë

Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës mbrapa

5 ndenjëset

Lirimi mekanik i rreshtit të dytë të ndenjëseve

Klima

Sistemi i klimës me dy zona

Klima e parkimit me fikje të vonuar

Pastruesi i ajrit

Sensori i lagështisë

Timoni me ngrohje

Teknologjia dhe Tingulli

Shërbimet e Google

Aplikacioni Volvo Cars

Transmetimi audio dixhital (DAB+)

Sistem audio me performancë të lartë

Karikimi me valë i telefonit

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.

Eksploroni modelet e tjera

Profili anësor i një makine Volvo V60.

V60

Hapësirë e bollshme për këmbët. Këndoni bashkë me tingujt. Dhe ka Google të integruar. Njihuni me V60 tonë me portobagazh – plotësisht gati për çdo gjë që jeta rezervon për ju.

Një Volvo V90 Cross Country Estate ngjyrë gri duke qëndruar përpara një muri artistik.

V90 Cross Country

Makina luksoze me portobagazh me Google të integruar, e projektuar për eksplorim.

Profili anësor i një makine Volvo V60.

V60

Hapësirë e bollshme për këmbët. Këndoni bashkë me tingujt. Dhe ka Google të integruar. Njihuni me V60 tonë me portobagazh – plotësisht gati për çdo gjë që jeta rezervon për ju.

Një Volvo V90 Cross Country Estate ngjyrë gri duke qëndruar përpara një muri artistik.

V90 Cross Country

Makina luksoze me portobagazh me Google të integruar, e projektuar për eksplorim.

Më shumë informacione për V60 Cross Country

Teknologjitë dhe veçoritë e të ardhmes janë të përshkruara dhe aftësitë mund të ndryshojnë. Veçoritë mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha tregjet dhe nuk do të jenë standarde në të gjitha tregjet për të gjitha modelet.

Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.