CONCEPT ESTATE

КРЕАТИВНИОТ ВИЗИОНЕР

СПРЕМЕН ЗА ПАТ

Безгрешното Volvo

Класичниот шведски миннимализам спремен за возењето во иднина.

Volvo Concept Cars

Concept Estate е трет и последен модел од серијата за концептуални автомобили, кои секој на свој начин ја претставуваат следната генерација на Volvo модели, почнувајќи со новото XC90 во 2014 година.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.