Дизајн на внатрешноста

Од поблиску погледнете ја внатрешноста на V60 Cross Country.

Близок кадар на предните седишта во кожа во Volvo XC60.
Детали на дизајнот на внатрешноста на Volvo V60 Cross Country.

Нагласувања на дизајнот

Разновидни опции за товарење и седење и простран дизајн за товарење во V60 Cross Country.

Обликувајте го вашиот простор

Разновидните опции за товарење и седење и пространиот дизајн создаваат простор за вашата опрема и овозможуваат опуштено патување – без компромиси околу удобноста.

Пристигнете освежени

Со вентилација на седиштата и масажа на десетте точки на вашиот грб, предни седишта од напа-кожа, го прават секое патување да претставува задоволство и ви помага да стигнете до вашето одредиште во одлична форма.

Кристален менувач

Овој рачно изработен кристален менувач во автентичен шведски кристал е произведен ексклузивно за Volvo од страна на Orrefors.

Отворено небо

Во град или на отворен автопат, панорамскиот кров овозможува да навлегува светлина, создавајќи природно чувство за пространост за сите што се наоѓаат во кабината.

Наведените карактеристики може да не бидат стандардни или достапни за сите нивоа на опрема и опции за мотор.